Mit kapunk a pénzünkért?

A nemrég megjelent hírlevélben, a fejlesztők pontosítottak néhány információt azzal kapcsolatban, hogy milyen tartalmakat kapunk abban az esetben, ha előfizetőkké válunk vagy ha maradunk az “ingyenes” megoldásnál és a játék egyszeri megvételét választjuk. Egy biztos, április végéig minden ingyenes marad, akkor is ha esetleg már holnap az 1.3-as patch fog futni a szervereken.

A játék egyszeri megvétele után pedig a következőket érjük el havidíj nélkül:

  • alap matchmade pvp missziók (tehát AvA teljesen kizárva)
  • 15-ös szint után is fejlődhetünk, unlockolhatjuk a skill pontokat, a felszereléseket
  • AH használat, vétel/eladás
  • további pve tartalmak elérhetősége (itt megjegyezném, hogy a hivatalos fórum alapján a Sandstorm teljes pve tartalma – nem előfizetők számára – nem lesz elérhető, csak bizonyos részei)
  • válaszhatunk a pvp miszzió típusok között
  • higher login priority, avagy előny a trial memberekkel szemben, akiket a sor végére fog rakni a játék egy-egy pvp/pve sorbanállás alkalmával (ez egyenlőre megmosolyogtató tény, elnézve a hihetetlen “tömött” EU szervereket)
  • csatlakozhatunk ügynökséghez
  • in-game mail rendszer használata: üzenhetünk, tárgyakat/pénzt küldhetünk
  • in-game voice chat használata

Itt vége is a listának, amiből a nem előfizetők kimaradnak az végül nem más mint az AvA, illetve a mélyebb (remélhetőleg a későbbiekben komolyabb) pve tartalom. Az 1.3-as patch élesítése után pedig mindenki eldöntheti magában, hogy a jelnlegi tartalom megéri-e neki az előfizetés.

5 hozzászólás to “Mit kapunk a pénzünkért?”

  1. Ezt valaki játsza Magyarországon?

  2. nosferatue Says:

    Igen, vannak ilyen elvetemült emberek. Részemről 1.3-as patchet várom, ott majd eldől, hogy érdemes-e tovább foglalkozni a játékkal.

  3. Csak azért kérdem, mert én is fontolgatom, és a trial alapján eléggé tetszik. De eddig még nem igazán találkoztam hazai játékosokkal… hányas számú dome city-ben vannak általában akik játszanak vele itthonról? Van olyan szövetség amiben vannak magyar játékosok? Az európai szervereken mindíg kevesen vannak? Vajon most, hogy van trial verzió növekedett azért a játékosok száma? Ilyen kérdések merültek fel bennem a játékkal kapcsolatban, mert eléggé tetszik, de nem vagyok biztos benne, hogy megéri “belefektetnem” a pénzemet.

  4. nosferatue Says:

    Még a játék indulásakor létrehoztunk egy magyar ügynökséget, a Cybrgulash-t. Próbáltunk szövetségre lépni más, külföldi ügynökségekkel, végül csak rövid életű szövetséget sikerült kötnünk. Igazából most azon játékosok, akik már megvették a játékot kivárnak, a 1.3-as patch-ig, amit április végére ígérnek, ott majd eldől, hogy lesz-e annyi tartalom a játékban, amiért megéri fizetni.
    Az európai szerverek nem véletlen üresek. A játékban, kezdetben nem igazán volt mély tartalom, így sokan elszállingóztak, illetve várják a beígért tartalmakat. A meglévő eu játékosok pedig inkább az amerikai szervereket választják, még akkor is ha 100+ -os pingekkel kell pvp-t játszaniuk, ezért nehéz összevadászni eu játékosokat eu szerverre. Remélhetőleg majd ezzel a problémával is foglalkoznak a fejlesztők, ha esetleg 1.3 után is üresek maradnak a szerverek.
    Hivatalos fórum infók alapján a trial-al jelentősen megnőtt a játékosbázis (persze az eu szervereken ez még mindig nem látszik, de sok az eu player). Szerintem érdemes lenne megvárnod neked is az 1.3-as patchet, ott tényleg eldől, hogy van-e a játékban annyi lehetőség, hogy érdemes legyen belefektetned a pénzedet.

  5. Doki. A háttérben itt vagyunk páran akik várjuk az 1.3at.
    kb mindannyian azért szüneteltetjük mert kicsit üres de reméljük ez változni fog. Mondjuk szerintem még mindig egy nagyon jó játék sok lehetőséggel…én szurkolok a hi-rez-nek.

    nosferatue. Pont ma akartam játszani. Gondoltam kicsit lődözök meg megkérdezem mizújság van veled. Asszonyod válaszolt.

Hozzászólás