Cheaterek? Bepereljük őket!

A hivatalos fórumban történő megnyilvánulásukból az derül ki a fejlesztőkről, hogy igen komolyan veszik a játékban a cheatereket.

A fórum téma(“Már vannak cheaterek, hogy lesznek kezelve?”) megnyitását követő 20 percen belül egy fejlesztő igen határozottan nyilatkozott a témáról, miszerint folyamatosan figyelni fogják a játékteret lehetséges csalások után kutatva meg nem nevezett módszerekkel és mesterséges intelligenciával ellátott programokkal. A legdurvább mégsem ez, hanem az a kijelentése miszerint:

“We may even SUE players that use hacking since they are violating the EULA!”

vagyis

“Még be is PERELHETJÜK a cheat használókat, amiért megszegték a végfelhasználói szerződést!”

Ezen kijelentés után többen kifejtették aggályaikat, miszerint nagyon ködös területre érkeztek(jogi nehézségeket vet fel, ha egy amerikai cég mondjuk egy európai magánszemélyt akarna perelni), mindenesetre dicséretes, hogy ilyen határozottan lépnek fel a csalásokat készítőkkel/használókkal.

Ti mit gondoltok erről?

2 hozzászólás to “Cheaterek? Bepereljük őket!”

  1. Nagyon jó.Írtani kell őket kifele a játékból.Hányingerem van a csalóktól.
    BFH-zok már régóta és ott rengeteg van a fajtájukból és semmit nem tesznek ellene.Jó,beperelni nem lehet őket de kitiltanám őket hónapokra,aztán csak megfigyeléssel jöhetnének vissza.

    Jajj de várom már a játékot.A csalás mentes henteléseket.

  2. Destaran Says:

    Nem kell beperelni csak eltörni a kezét… szánalmas. A cheatelésnél szánalmasabb dolog egy játékban nem is létezik szerintem.

Hozzászólás